Venus Viva pentru pomeți – secretul pielii perfecte

Venus Viva

Scapă de grija cicatricilor post acneice cu minunatul Venus Viva pentru pomeți – aliatul pielii netede, chiar și în cazul tenului afectat serios de acnee.

Grație radiofrecvenței ablative, aparatul Venus Viva generează impulsuri care pătrund la adâncimea dorită în piele, pentru a stimula producția de colagen. Astfel, pielea din zona respectivă se regenerează, făcând posibilă chiar și repararea cicatricilor lăsate de acnee.

Cicatricile devin istorie cu Venus Viva pentru pomeți

Acneea lasă urme adânci, ce par imposibil de reparat, oricât de multe produse de regenerare am aplica pe zonele afectate. Cu Venus Viva pentru pomeți însă, aceste urme pot dispărea doar după câteva ședințe, vindecarea putând să dureze în jur de 4 săptămâni.

Alt advertorial: Venus Viva pentru ochi – cheia unui ten tânăr

Venus Viva pentru pomeți

Aparatul poate fi utilizat doar în cazul cicatricilor post-acneice, fiind important că acneea să nu mai fie activa. Odată ce aceasta s-a vindecat, puteți scăpa de cicatricile rămase, indiferent de vârstă.

Un astfel de tratament Viva Venus pentru pomeți poți urma la clinica Endorfine, pentru a corecta problemele tenului.

Venus Viva este prietenos cu pielea

Datorită faptului că este un laser care acționează blând asupra pielii, persoanele care urmează tratamentele cu Venus Viva își pot desfășura viața în mod normal, fară să fie necesară izolarea la domiciliu. 

O zi sau două după tratament vei avea fața roșie, cu mici cruste, cât un vârf de ac, care vor cădea singure. În doar 4 săptămâni de la ședința cu Venus Viva se formează colagenul, pentru a permite pielii să se regenereze, încât să poți uita de cicatricile post-acneice cu ușurință. Fie că vrei să te întorci la serviciu sau să ieși la o pizza cu prietenele, urmarea unei ședințe Venus Viva nu este un impediment.

Îmbunătățirea aspectului tenului, chiar și în cazul celui afectat de cicatricile post-acneice, devine realitate, pentru ca tu să strălucești de frumusețe, cu un ten neted și catifelat. 

Următorul articol : Îngrijește corespunzător părul uscat folosind produsele profesionale de la Glycon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *