Transport animale – mereu în siguranță

Poate a venit timpul să faci o schimbare, poate doreşti să te muți în altă țară sau poate să faci o călătorie pe un timp îndelungat, iar gândul de a-ți lăsa animalul acasă te nelinişteşte. Cu siguranță, dacă vei lua decizia ca animalul tău să te însoțească, doreşti ca acesta să nu simtă greutatea unui drum atât de lung, ci vrei ca el să se simtă cât mai bine şi mai în siguranță. De aceea, te sfătuiesc să optezi pentru o companie de transport animale.

Animalul tău merită ceea ce e mai bun

            Călătoriile pot fi foarte obositoare chiar şi pentru oameni, dar cu mult mai grele pentru patrupezi. Dacă ai decis să pleci alături de animalul tău la drum, asigură-te că îi vei oferi o călătorie fără stres. Cei de la transportanimale.com.ro oferă servicii de transport animale în multe țări şi oraşe din Europa, în vehicule special adaptate pentru animalele de companie. Aceste maşini sunt autoutilitare de lux, dotate cu aer condiționat şi încălzire pentru ca animăluțul tău să ajungă în siguranță la destinație. Compania de transport animale oferă servicii în Ungaria, Germania, Austria, Elveția, Olanda, Franța, Belgia, Țara Galilor, Scoția, Anglia şi Irlanda (până în UK la feribot).

transport animale

            Niciun animal nu va fi lăsat singur în timpul călătoriei, ele fiind verificate de către şoferii atestați, în mod periodic, iar câinii vor fi scoşi la plimbare de două ori pe zi. Transportul animalelor se face „door to door” pentru ca animalul tău să ajungă în siguranță. Cei de la transportanimale.com.ro te vor ajuta cu toate actele necesare şi după veți putea stabili data cea mai potrivită pentru transport. Ei vor fi cei care vor veni dupa animăluț, iar pe toată durata drumului vei primi detalii referitoare la patrupedul tău.

            Alege ca animalul tău să fie alături de tine în cel mai sigur mod posibil, şi ca drumul lui să fie unul fără griji şi fericit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *