Top 3 rochii de seară care se poartă în 2021

Rochii dama Mangata

Rochiile de seară sunt o expresie a feminității, a eleganței și a rafinamentului și de aceea alegerea poate fi destul de dificilă uneori. Tendințele se schimbă, așa că mereu trebuie să fim în pas cu moda. Anul 2021 a adus cu sine tendințe noi, așa că alegerea unei rochii de seară este acum mai ușoară ca oricând.

Rochii de seară cu paiete pentru un look strălucitor

O rochie elegantă, de seară, are nevoie și de un strop de strălucire. Dincolo de little black dresss cu care suntem deja obișnuiți, este nevoie ca o rochie de seară să te scoată în evidență atât prin culoare, formă și croială, cât și prin texturi și strălucire. O rochie de seară cu paiete este alegerea potrivită în 2021, un an în care libertatea de expresie este mai mare decât oricând.

Rochii de seară în culori îndrăznețe

Anul 2021 este anul în care celebrul institut Pantone a decretat ca fiind culori ale anului nuanțele de gri și galben. Așadar, dincolo de pastelurile cu care eram deja obișnuiți în gamele de rochii de seară, în prezent putem depăși barierele convenționalului, alegând nuanțe contrastante și culori îndrăznețe.

Optează așadar pentru nuanțe de burgundy, optează pentru rochii de un albastru electrizant, de rochii elegante în nuanșe de verde smarald sau chiar violet, galben sau roșu aprins.

Rochii de seară cu dantelă

Modelele de rochii elegante cu dantelă au revenit la modă mai puternic decât oricând, iar ideile de accesorizare le pun în evidență scoțându-le în evidență frumusețea. Dantela este un material fin și elegant, iar din acest motiv te vei putea bucura de ea indiferent dacă ai nevoie de o rochie elegantă de seară, de o rochie de nașă sau pur și simplu de o rochie specială, care să te facă să te simți extraordinar în pielea ta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *