Tăvițe moț – Cadouri personalizate

După cele două mari evenimente , nașterea , dar și botezul , al treilea cel mai mare eveniment este prima aniversare. Pentru că prima aniversare a copilului este un prilej mare de bucurie , iar sărbătoarea tăierii moțului unește famila. Tăvițele de moț destinate copilului, includ un personaj favorit de pe care să aleagă doar noroc, sănătate și iubire. Descoperă cele mai personalizate seturi pentru tăierea moțului cu diverse accesorii.

La tăirea moțului, se obișnuiește  ca părinții să pună pe o tăviță diverse obiecte din care copilul va alege. Lucrurile alese de copil , vor fi sugestive pentru viitorul copilulul, dar și pentru meseria pe care o va avea.

tăvițe moț

Tăvițe moț pentru un eveniment unic

Alege pentru copilul tău, un set tăiere moț personalizat, din lemn. Mai mult, setul vesel colorat are toate piesle necesare momentului . Setul conține tăviță , ramă de lemn , cufăr , oglindă , perie și foarfece. În plus, setul poate fi personalizat cu personajul favorit, mesaj, nume doar prin menșionarea acestora .

De asemenea, tăvița și asccesoriile sunt realizate cu ajutorul de foto transfer și decoup page, iar ulterior fiind vopsite în culori acrilice și lăcuite.

Leave a Comment

Your email address will not be published.