Rame ochelari alese în funcție de fizionomie

Dacă ești purtător de ochelari atunci știi foarte bine cât de mult impact are asupra întregului tău aspect fizic modelul de rame ochelari pe care îl porți. Având în vedere că îi porți în fiecare zi, trebuie să fie versatili, să se potrivească fizionomiei tale și să se potrivească ținutelor pe care le porți în fiecare zi. Ochelarii nu sunt doar un simplu accesoriu menit să îți corecteze vederea ci sunt și o modalitate de a te pune în valoare.

Cum alegi rame ochelari în funcție de fizionomie?

În momentul în care alegi rame ochelari, trebuie să ții cont că nu orice model ți se va potrivi fizionomiei așa cum nici toate culorile sau materialele. Dacă fizionomia ta este rotundă, atunci se potrivesc cel mai bine ramele cu formă rectangulară, cat eye sau retro. Pentru persoanele cu fața ovală, ramele trebuie să aducă un echilibru fizionomiei, caz în care cel mai bine ți se vor potrivi modelele tip aviator, supradimensionate sau retro. Un chip cu fizionomia pronunțată și fruntea lată, este recomandat să se opteze pentru rame rotunde care creează un efect de alungire a feței.

rame ochelari

Dacă ești în căutarea unor rame de ochelari potriviți pentru tine este indicat să ții cont și de alți factori. Unele modele de lentile, precum cele groase nu permit montarea într-o ramă subțire. În plus, se mai adaugă și faptul că ochelarii trebuie să fie potriviți și pentru afecțiunea oculară de care suferi.

Ochii tăi sunt importanți, alege ochelari de calitate de la Avisia

Pe lângă estetică, este important să te asiguri că ramele sunt rezistente și fabricate din materiale durabile deoarece este un accesoriu purtat în permanență. Pe website-ul www.avisia.ro vei putea comanda ochelari în funcție de rețeta prescrisă de oftalmolog, astfel încât să beneficiezi de un accesoriu de calitate care să te servească pe termen lung. Selectează din modelele de rame prezentate în magazinul online Avisia și poartă ochelari care să ți se potrivească indiferent de afecțiunile oculare pe care le ai.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *