Publicitate Ooh by eko group și ideea va străluci

Una dintre cele mai de succes companii care îți va face reclamă să iasă  în evidență tuturor, Publicitate ooh by eko group este o companie publicitară pentru stâlpi iuluminati de aceea noi vă putem face reclama să strălucească .

Cine suntem noi?

Suntem o echipă de profesioniști cu peste un deceniu de experiență în acest domeniu deci dacă vrei cu adevărat să ai o publicitate cu succes nu ezita și contacteza-ne, Publicitate ooh by group este nerăbdătoare să colaboreze cu persoane noi .

Fiind niște oameni simpli cu seriozitate o să va atașăm câteva exemple de stâlpi pe care noi i-am făcut cu multă pasiune și mult drag ;Calea Dorobanți 200 de bucăți ,Bd Magheru 100 de bucăți,Lascăr Catargiu 80 de bucăți,Calea Floreasca 220 de bucăți, Aviatorilor200  de bucăți , Sos București Ploiești 350 de bucăți, Calea Victoriei 190 bucăți, Ștefan Cel Mare 150 de bucăți, Sos Pipera250 de bucăți, Fabrică de Glucoză 100 de bucăți, Splaiul Unirii 320 de bucăți ,Splaiul Idependentei 410 bucăți ,Mihai Bravu 340 de bucăți ,Bd Unirii 220 de bucăți,lângă mall-uri BD. Iuliu Maniu 250 de bucăți ,BD Chencea 140 de bucăți .

Publicitate Ooh

Acestea fiind doar câteva exemple date special pentru ține pentru a vedea cum arată lucrările noastre de care toți clienții cu care am colaborat au fost foarte mulțumiți .

În concluzie dacă ești în căutarea unei companii de succes pentru reclama ta te așteptăm cu mare drag pe site-ul nostru  www.publicitateooh.ro  pentru a te convinge singur până la urmă știi cum e acea vorba ,,Nu ai de unde să  știi până nu încerci ” iar noi te încurajăm să  vi la noi deoarece îți dăm un procentaj de 100% că nu vei regreta ,, suntem puși pe fapte mari cu oameni și mai mari” .

Publicitate Ooh by eko group are modelele de bannere disponibile :

  • Mărimea S:1000x500mm
  • Mărimea M:1500x500mm
  • Mărimea L:1500x750mm
  • Mărimea XL:2000x750mm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *