Obiecte sanitare – proprietăți și curățare

Materialul clasic al unor obiecte sanitare și în același timp probabil cel mai răspândit în baie este ceramică. Datorită durabilității și rezistenței sale, de peste 100 de ani folosim ceramică sanitară în baie.

Materialele de bază pentru producerea așa-numitelor ceramice brute sunt argilă, care este responsabilă de maleabilitatea ceramicii brute. Caolinul garantează stabilitatea în timpul arderii ulterioare. Producătorii adaugă apoi cuarț cu granulație fină la această masă, care are un efect pozitiv asupra expansiunii termice și a aderenței glazurii ulterioare. Pro Era Solution oferă o rezistență sporită. Aceste materii prime naturale sunt procesate într-un anumit raport de amestecare împreună cu apă pentru a formă o masă subțire. Turnarea are loc apoi în formele de ipsos prevăzute în acest scop. După o scurtă fază de uscare, pe ceramică brută se pulverizează o glazură din cuarț, cretă, dolomit și apă. În cele din urmă, ceramică este arsă până la 1.300 ° C.

obiecte sanitare

Ce este un strat ceramic și care este cel mai bun?

Producătorii și-au dezvoltat propriile tehnologii pentru acoperiri ceramice, care, totuși, nu diferă semnificativ unul de celălalt. Aceste acoperiri sunt arse în obiecte sanitare și oferă astfel o protecție de lungă durată. Producătorii oferă de obicei garanții pe termen lung în acest sens. Datorită acoperirilor, apă se contractă în picături mai mari și astfel curge mai ușor. Rezultatul este lipsa murdăriei și depunerilor de calcar, iar curățarea este mai ușoară pentru dvs. Din cauza tuturor acestor proprietăți ale materialelor, spunem că ceramică are o rezistență ridicată.

Curățarea corectă de obiecte sanitare

Utilizați produse de curățare pentru baie eficiente, disponibile în comerț pentru a curăța acele obiecte sanitare din casă ta . Produsele de curățare cu oțet sunt potrivite în special pentru combaterea depunerilor de calcar și a reziduurilor de săpun. Orice uzură gri sau neagră a suprafeței, de exemplu cauzată de căderea obiectelor metalice, nu poate fi îndepărtată cu agenți de curățare convenționali.

Leave a Comment

Your email address will not be published.