Incaltaminte de dama – o trasatura de caracter

Incaltamintea de dama poate contura o personalitate

Când vine vorba de incaltamintea de dama, puține lucruri ies in evidenta mai mult decât pantofii tăi. Dar găsirea perechii potrivite poate fi o provocare. Există o mare varietate de stiluri de pantofi pe care femeile le pot explora, fiecare având propria identitate și istorie. Toate sunt cunoscute pentru eleganta, frumusetea si functionabilitatea lor, în egală măsură. Dar orizontul vast de incaltaminte de dama poate face dificilă alegerea celei mai bune opțiuni pentru anumite situații.

Luarea deciziei cu privire potrivirea incaltamintei cu tinuta este o enigmă comună cu care multe dintre noi ne confruntam zilnic. Unele stiluri sunt mai potrivite pentru anumite ocazii decât altele, fie că este vorba de locul de muncă sau de o seara in oras cu fetele.

incaltaminte

Incaltamintea de dama cu toc este o alegere evidentă pentru un decor de seară, dar pot funcționa la fel de bine și într-un cadru casual. Oferă blugilor skinny o nouă viață îmbrăcându-i cu o pereche de tocuri înalte cu vârf ascuțit. Acest lucru nu numai că iti va alungi picioarele, ci oferă și un aspect de high fashion.

Alegerea culorii incaltamintei de dama

O tinuta all-red este la fel de perfectă pentru a-ți înveseli garderoba de lucru, precum și pentru ocaziile mai speciale. Împerechează-ți tinuta roșie cu tocuri negre ascuțite pentru un match made in heaven. Dacă negrul nu este culoarea ta, încearcă să adaugi ceva nud sau auriu în amestec.

Fiecare femeie are in garderoba ei „a little black dress”, fie că este pentru serviciu sau pentru o cina romantica in oras. O rochie neagră se potrivește cu toate culorile de pantofi.

Așa cum micuța rochie neagră este un element de bază din garderobă, o rochie albă este la fel de importantă, fie că este o rochie formală pentru serviciu sau pentru o ocazie specială. O temă monotonă este întotdeauna la modă și îți poate oferi un aspect șic și se asortează cel mai bine cu pantofi albi sau negri. Sau pentru ceva puțin diferit, adaugă un strop de culoare cu incaltamintea de dama roșie, albastra, roz sau verde. Aceste culori funcționează la fel de bine atunci când le pui cu niște blugi albi clasici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *