Haine femei cu buline – greșeli de evitat

Asortarea unor haine femei cu buline nu este complicată deloc. Mai ales dacă ții cont de câteva reguli esențiale care țin de culori și imprimeuri. Hainele cu buline pot să fie vesele, sobre, elegante sau jucăușe, cel mai important fiind să alegi stilul care ți se potrivește cel mai bine. În plus, culorile se asortează deja foarte bine între ele și purtând haine cu buline nu vei avea probleme în a combina culorile. Totuși, pe cât de ușor sunt de purtat la fel de ușor pot să faci și anumite greșeli.

Greșeli de evitat atunci când porți haine femei cu buline

Modelele de haine cu buline pentru femei pot să fie purtate ușor fără să fie necesar să creezi combinații complexe. Atunci când accesorizezi, de exemplu, o rochie cu buline, accesoriile nu trebuie să aibă același tip de imprimeu deoarece vei obține o ținută încărcată care obosește vizual. De asemenea, trebuie să eviți să combini două piese cu pattern-uri diferite de buline. O bluză cu buline negre alături de o fustă cu buline albe s-ar putea să fie prea mult și să creeze un look haotic. O altă greșeală pe care este recomandat să o eviți este să combini haine femei cu buline cu haine care au imprimeuri cu animal print. Pur și simplu nu se potrivesc împreună iar astfel de combinații trebuie evitate cu orice preț.

haine femei

Nici accesoriile pe care le folosești cu astfel de haine femei nu trebuie să aibă imprimeuri sau aplicații prea complicate deoarece vor încărca vizual și va rezulta o lipsă de gust.

Descoperă la Fashimo universul modei de bun gust

Fashimo este un magazin online unde vei putea găsi mereu combinațiile ideale de haine femei și pe care le vei adora la fiecare purtare. Pentru inspirație și cumpărături inteligente în pas cu tendințele actuale tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.fashimo.ro. Aici vei putea descoperi sfaturi utile dar și piese vestimentare care pot fi combinate în ton cu stilul tău personal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *