Găzduire magazin online – descoperă soluții optime

Gazduire magazin online

Te-ai hotărât să-ți lansezi sau să-ți muți business-ul în mediul digital? Atunci printre lucrurile de care ai nevoie se numără și găzduire magazin online. În primul rând trebuie să alegi platforma cu ajutorul căreia să-ți construiești site-ul de vânzare. Dacă vrei să simplifici procesul și să poți accesa site-ul cât mai facil, alege WordPress. Este mai ușor decât crezi, iar mai mult decât atât are multiple funcționalități. Poți opta pentru adăugarea sistemelor de facturare online, optimizare pentru toate motoarele de căutare sau o interfață prietenoasă cu userii.

Dacă ai magazinul de mai mult timp, însă nu ești mulțumit/ă de serviciile actuale de hosting, te poți reorienta. De exemplu, compania WebTeam are servicii de găzduire wordpress pentru fiecare tip de magazin în parte. Atât pentru cele cu vechime, cât și pentru cele nou lansate pe piață există pachete potrivite. Toate abonamentele au în comun un singur lucru – o lună întreagă de gratuitate.

Alt advertorial SEO: Cercei argint – plusul de feminitate din orice moment al zilei

Cum să aleg serviciul potrivit pentru găzduire magazin online? 

Chiar dacă pachetele pentru hosting sunt diferite, ele au și câteva puncte similare. În cazul oricărui abonament, vei putea să te bucuri de protecție antivirus, suport non-stop, cât și backup gratuit. Orice plan alegi trebuie să știi că alături de WebTeam ai parte de soluții specializate și realizate în România. 

  • Abonamentul Starter – poți beneficia de el la prețul redus de 5.99 euro. Este recomandat pentru site-urile cu trafic mai mic de 10.000 vizite lunar. Certificatul SSL este inclus, la fel ca și back-up-ul zilnic.
  • WordPress Medium – potrivit pentru magazinele cu trafic de până la 50.000 accesări. Asigură două domenii gratuite și 3 GB RAM.
  • Pachetul WordPress Advanced – traficul pe aceste magazine poate fi nelimitat, iar vizitele pot ajunge la un număr de 150.000 de vizite. 

În funcție de caracteristicile magazinului tău online, poți alege oferta de găzduire potrivită. Optează pentru serviciile unei echipe profesioniste!

Următorul advertorial SEO: Ai văzut colecția de brățări din pietre naturale de la Amunis?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *