Covorașe auto – de ce și cum să le alegi pe cele potrivite pentru mașina ta

Atunci când vine vorba despre mașina ta, știi cu siguranță că este necesar să alegi covorașe auto potrivite care să aibă dimensiunea potrivită pentru designul mașinii. Covorașele contribuie semnificativ la prima impresie pe care o are o persoană atunci când intră într-o mașină. Forma lor, textura și cât sunt de curate contează mult, preșurile (cele textile) fiind un potențial factor cauzator de mirosuri neplăcute. De aceea, multe persoane preferă preșurile de cauciuc, însă și acestea, dacă nu sunt calitative și sunt neglijate, fac o impresie proastă.

Fie că este vreme ploioasă, fie că nu, ideal este să găsim acele covorașe potrivite mașinii noastre, care să poată fi întreținute ușor și să aibă un aspect plăcut.

Covorașe auto – un accesoriu indispensabil

Cu toții ne dorim să avem mereu o mașină curată, care să arate impecabil la interior, însă puțini pot reuși dacă nu accesorizează corect mașina. Firmiturile și mizeria  dintre scaune și din covorul textil al mașinii scoate din minți pe toată lumea. Acest aspect deranjant poate fi evitat prin alegerea potrivită de covorașe auto care să fie dimensionate corect în concordanță cu modelul și designul mașinii.

Aceste caracteristici le poți găsi la Top Car Interior. Produsele lor pot fi achiziționate conform modelului mașinii, din lista de modele auto disponibile sau la comandă, conform specificațiilor clientului.

Alt articol de blog : Covorașe auto de înalta calitate- Top Car Interior

covorașe auto

Covorașele auto comercializate de echipa Top Car Interior se disting prin faptul că:

  • Poți alege dintr-o gamă variată de modele ți texturi (5D Premium/presate, 3D universale/presate, seturi pentru portbagaj 5D/3D) confecționate din cauciuc sau piele ecologică;
  • Sunt rezistente la zgârieturi și la pete;
  • Sunt impermeabile și conțin un substrat antiderapant;
  • Se instalează ușor și se curăță destul de repede;
  • Acoperă podeaua dintr-o bucată (în partea de spate a mașinii) și acele locuri textile laterale care se murdăresc ușor prin atingerea cu piciorul.

Preșurile din piele ecologică sunt cusute manual și oferă o senzație plăcută atunci când pășești pe ele și când conduci. Alegerea de covorașe auto adaptate modelului de mașină contează și pentru că nu ar mai aluneca preșul sub pedală și nici nu s-ar mai agăța de aceasta, mașina s-ar păstra mai curată și tu te-ai simți mai bine în propria mașină.

Nu uita să îți accesorizezi corect și plăcut mașina.

Următorul articol de blog : Beneficiile colaborării cu o firmă de servicii funerare

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *