Citroen – este o mașină bună pentru tine?

Citroen este primul producător de automobile de serie din lume care nu este de origine americană. Marca a fost preluată de compania Michelin în anul 1934 iar de atunci cei doi producători colaborează și împart numeroase tehnologii de ultimă generație în scopul de a îmbunătăți experiența șoferilor.

Avantaje și dezavantaje prezentate de mașinile Citroen

Mașinile Citroen sunt potrivite atât pentru șoferii începători cât și pentru cei experimentați. Mai ales dacă ai primit permisul de conducere de curând atunci se va dovedi a fi o mașină chiar potrivită. Cele mai mari avantaje pe care le putem aminti despre mașinile Citroen sunt fiabilitatea crescută, gama variată de modele și motorizări, consumul redus de diesel, confort ridicat, vizibilitate bună, materiale de calitate, scaune confortabile, piese de schimb ușor de găsit și nu numai. Totuși trebuie să reții că unele motoare diesel sunt pretențioase și sensibile iar dacă țintești către achiziționarea unui model din gama de lux DS atunci trebuie să te aștepți ca prețul unei astfel de mașini să fie mai ridicată. În general, mașinile Citroen sunt preferate de femei deoarece simt o atracție irezistibilă față de această marcă deoarece arată diferit și este un model orientat către confort.

citroen

La categoria utilitate marca franceză se prezintă mult mai bine deoarece este o mașină care poate să fie și rapidă. Cel mai bun model din gama Citroen este C5 deoarece prezintă cel mai bun raport calitate – preț de pe piață. La drum lung o mașină Citroen poate să fie un companion mult mai bun decât un Peugeot.

Analizează atent investiția pe care dorești să o faci și cumpără modelul dorit chiar azi

Atunci când cumperi o mașină Citroen trebuie să te gândești prima dată câți bani ești dispus să pierzi după câțiva ani de utilizare. Mașinile Citroen pot să fie găsite și pe piața second hand iar noi îți recomandăm să colaborezi numai cu vânzători serioși de pe platforma www.auto-dan.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *