Cele mai inspirate nuanțe de parchet pentru 2021

parchet

Alegerea parchetului este deosebit de importantă în întregirea designului unei încăperi, mai ales dacă iți dorești să respecți tendințele în materie de amenajări interioare.

 La magazinul miCasa.ro poți găsi o varietate de modele de parchet, de la nuanțe închise, impunătoare, până la nuanțe calde, pline de lumină, potrivite pentru interioare somptuoase, pline de elegantă sau chiar pentru case contemporante, în care vechiul și noul se îmbină armonios.

Parchet în nuanțe calde, pentru un plus de simplitate și elegantă

Dacă vrei un parchet care să iți înnobileze locuința, dar care să fie într-o culoare de actualitate, poți opta pentru nuanțe naturale, precum sunt cele din stejar alb, care iți oferă opțiuni nelimitate de decor și iți permite să creezi cu ușurință un decor cald și prietenos.

Stilul scandinav este la mare căutare printre preferințele românilor, cu nuanțele sale de gri și de alb. Griul în alegerea parchetului este o nuanță extrem de generoasă în decorarea unei încăperi și permite multe opțiuni de amenajare.

La fel de inspirate pot fi nuanțele calde, precum culorile mierii sau ale untului, care vor infrumuseța într-o manieră elegantă orice încăpere.

Citește alt advertorial SEO: Produse de specialitate pentru tehnicieni de unghii

parchet

Parchetul alb, o declarație a simplității

Fie că iubesc stilul scandinav sau pur și simplu își doresc un spațiu luminos, în care culorile să se joace pentru un efect spectaculos, parchetul alb poate fi exact ceea ce iți dorești.

Optează pentru un parchet alb în contrast cu elemente de decor vii, precum verde, portocaliu, roșu, mov, galben sau albastru. Dincolo de frumusețea bogăției culorilor, veselia va fi la ea acasă, iar tu te vei putea bucura zilnic de un spațiu decorativ minunat, care să te inspire.

Alege o nuanță deschisă pentru parchetul tău și experimentează posibilitatile nelimitate de decor, pentru a crea un spațiu perfect, cu bun gust și elegantă, care să fie oaza ta de liniște și relaxare.  

Următorul articol: 5 tipuri de încălțăminte bărbați care sunt esențiale în garderobă

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *