Beneficiile colaborării cu o firmă de servicii funerare

Firmele care oferă servicii funerare pot fi sprijinul de care au nevoie rudele îndoliate. Consultanța de specialitate și suportul acestor firme sunt deosebit de importante în aceste momente grele. Pentru a ușura suferința familiei, ele se pot ocupa de întregul proces al conducerii decedatului pe ultimul drum.

Oferta firmelor care oferă servicii funerare este variată și completă. Din acest motiv, unii competitori au prețuri prea mari pentru posibilitățile multora. O informare corectă te va ajuta să primești servicii complete la prețuri avantajoase.

Alt articol de blog : Repatriere, respect față de cei trecuți în neființă

servicii funerare

Ce servicii funerare ar trebui să ofere firmele specializate

Cel mai important detaliu este acela că firmele de profil trebuie să ofere tuturor clienților consiliere gratuită. Astfel, fiecare familie poate alege firma cu care dorește să colaboreze în funcție de criterii precum: serviciile oferite, preț, amabilitatea, nivelul de cunoștințe și disponibilitatea personalului, gama de produse și accesorii necesare înmormântării și altele.

  • Printre serviciile funerare pe care orice firmă are trebui să la aibă în ofertă se numără: consiliere gratuită, manipularea decedatului, îmbălsămare/cosmetizare, eventual păstrarea decedatului în condiții speciale, manipularea trupului neînsuflețit (de ex, transport de la mașina mortuară la locul de veci), confecționarea sicriului sau alegerea sa din oferta firmei, consiliere în alegerea accesoriilor pentru înhumare (coroane, batiste, prosoape etc), transport cu mașina funerară în condițiile impuse de lege;
  • Unele firme care oferă servicii funerare pot sprijini rudele decedatului și cu organizarea ritualului religios aferent înhumării: pregătirea ceremoniei de la Biserică și cimitir cu tot ce presupune asta, a parastasului din ziua înmormântării și a locului de veci;
  • Un deces presupune și întocmirea mai multor documente, iar firmele de servicii funerare își pot consilia clienții și în acest sens. Cu sprijinul lor, familia îndoliată poate primi mai ușor certificatul de deces, actul de înhumare ori ajutorul de înmormântare.

Decesul unui membru al familiei este greu de suportat, însă conducerea sa pe ultimul drum poate deveni mai ușoară cu ajutorul oamenilor care oferă servicii funerare.

Următorul articol de blog : Căzi de baie – Pro-era.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *