Auto import – alegerea cea mai sigură astăzi

Dacă ești interesat de achiziția unei noi mașini pentru tine și familia ta, ai opțiuni avantajoase de a alege varianta parcurilor auto import, unde costurile sunt cu mult mai mici.

Gama de auto import disponibilă pe piață îți poate aduce numeroase avantaje în calitate de cumparator, cu posibilitate de finanțare cu credit auto, sau leasing. Poți cumpăra mașini care au puțini kilometri la bord, iar la dealerii profesioniști, test drive-ul este complet gratuit.

Una dintre cele mai mari probleme ale cumpărătorilor este garanția kilometrilor reali. Din fericire există astăzi medii de achiziție de încredere care achiziționează auto import cu kilometri verificați și testați, pentru ca tu să beneficiezi de toate informațiile reale și complete. Astfel, vei găsi mașini cu dotări moderne, cu o stare tehnică foarte bună. Aceste lucruri vor contribui la durata de viață crescută a mașinii tale, iar investiția ta, nu numai că va fi una bună , dar și de lungă durată. Ai și alte motive pentru care merită să consulți oferta de auto import, din gama largă pe care o oferă parcurile auto.

auto import

Auto import – vechime

În general, noi suntem obișnuiți, ca prin gama de auto rulate să avem acces la mașini vechi, care nu mai sunt în topul preferințelor în magazinele de profil dar poți cumpăra mașini care nu depășesc cinci ani vechime, având la dispoziție dotări performante de ultimă generație.

Primele criterii de selecție, pe care trebuie sa le ai în vedere ca să găsești soluția câștigătoare, sunt data de fabricație a mașinii cât mai recentă, și un număr cât mai mic de kilometri rulați.

Unul dintre avantajele pe care le poți obține prin gama de auto import îl ocupă garanția service.

De aceea, parcul auto Auto Dan SRL vă oferă toate aceste avantaje și vă invită să vizitați showroom-ul de unde vă puteți alege mașina pe care o doriți.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *