Auto hybrid – de ce să cumperi second hand?

Modelele auto hybrid se bucură de o popularitate crescută în rândul șoferilor și chiar se bucură de vânzări mai bune comparativ cu ultimii ani. Astfel, au apărut modele de mașini electrice sau hibrid chiar și pe piața second hand. Cererea de pe piață a fost susținută și prin intermediul programelor de finanțare oferite de stat pentru încurajarea șoferilor să achiziționeze astfel de mașini. Și totuși, cu toate avantajele pe care le oferă piața, merită să îți cumperi mașini hibrid de pe piața second hand?

Merită să cumperi modele auto hybrid second hand?

Cu siguranță, în câțiva ani, mașinile electrice vor domina piața automobilelor având în vedere extensia rapidă. Drept urmare, deși piața second hand este una aflată la începuturi, acest lucru nu înseamnă că nu poți găsi modele auto hybrid la un preț rezonabil. Exact ca și în cazul unei mașini obișnuite, un proprietar renunță la mașină deoarece își cumpără un model mai nou. Valoarea de revânzare a modelelor auto hybrid urmărește același principiu ca și în cazul mașinilor pe carburant. Prețul poate să varieze în funcție de starea în care se află, de marcă, model, anul fabricației sau termenul de garanție pentru componente.

auto hybrid

Chiar dacă mașina a mai avut un proprietar înainte, acestea se întrețin mult mai ușor în comparație cu cele pe combustibil. Este important de reținut că fiind vorba despre o mașină electrică vei putea scăpa de foarte multe probleme cum ar fi uzura internă a motorului, distribuția, turbina, filtrul de particule, catalizatorul și multe altele.

De unde poți cumpăra în condiții bune?

Dacă vrei să îți cumperi un model auto hybrid tot ce trebuie să faci este să intri pe platforma www.auto-dan.ro. Aici vei putea descoperi numeroase modele care să aibă un raport calitate – preț bun. În plus, toate modelele pe care le găsești pe această platformă sunt întreținute corespunzător și atent verificate înainte de a ajunge la viitorul proprietar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *