Anemie – Cauze și simptome

Nouțiunea de anemie înseamnă insuficiența globulelor roșii sănătoase pentru a se putea efectua transportul de oxigen către organele corpului. Sunt multe tipuri de anemie, dar cea mai frecvent întâlnită este anemia cu deficit de fier. Puteți să diminuați simptomele acestei afecțiuni administrând capsule cu fier biologic de la pro-natura.ro

Toate tipurile de anemie determină scăderea numărului globulelor roșii din circulație. Nivelul globulelor roșii scade din următoarele motive:

-Corpul nu poate produce hemoglobină suficientă;

-Corpul produce hemoglobină, care nu funcționează corect;

-Corpul nu produce destule celule roșii;

-Corpul descompune mult prea rapid celulele roșii din sânge.

Anemia este o afecțiune resimțită de peste două miliarde de oameni la nivel global, adică peste 30% din populația totală. Unghiile fragile sau în formă de lingură, căderea părului, sunt semne ce prevestesc apariția anemiei în corpul uman. Schimbarea simțului gustului sau a suntelor în urechi, pot fi alte semne ale apariției anemiei.

anemie

Anemie – câteva dintre simptomele manifestate

În declanșarea oricărui tip de anemie apar următoarele simptome: oboseală, respirație scurtă, senzația de frig, amețeli, dureri de cap, piele uscată, bătăi rapide ale inimii, dureri la nivelul limbii.             

Dacă ai anemie și nu o tratezi, aceasta poate conduce la o aritmie (bătăi neregulate ale inimii). Pentru a trata simptomele de anemie, puteți să consumați produsele de la pro-natura.ro, dedicate tratării anemiei. Puteți să administrați de exemplu capsule de cătină sau de spirulină de pe site-ul pro-natura.ro.

La adulții în vârstă, anemia are un impact crescut în cauzarea confuziei sau depresiei. Senzația de slăbiciune poate face mersul dificil. Anemia netratată poate scurta durata de viață a persoanelor vârstnice.

Produsele pro-natura nu sunt dedicate doar anemiei. Aceștia au disponibile o varietate de medicamente dedicate mai multor afecțiuni, pentru ca dumneavoastră să vă mențineți sănătatea. În ceea ce privește stocul de produse dedicate anemiei, pe pro-natura.ro găsiți o gamă foarte variată de capsule, pe care le puteți administra pentru reducerea afecțiunilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *