5 tipuri de încălțăminte bărbați care sunt esențiale în garderobă

încălţăminte bărbaţi

Atunci când vine vorba despre încălțăminte bărbați, este ușor să consideri că ai nevoie doar de strictul necesar. Cu toate acestea, orice bărbat stilat știe că pentru a avea un aspect demn de admirat și apreciat tot timpul este nevoie de mai mult de o singură pereche de pantofi.

După o analiză destul de riguroasă, am făcut o selecție cu cele mai esențiale tipuri de încălțăminte bărbați care nu trebuie să lipsească și care se îmbină foarte bine cu numeroase ținute vestimentare.

Tipuri de încălţăminte bărbaţi esenţiale

Pe primul loc în selecția noastră se află sneakersii care sunt întotdeauna o alegere bună mai ales în timpul liber. Pot să fie purtați alături de numeroase ținute casual și sunt potrivit pentru orice vârstă. Pentru birou și pentru toate ocaziile în care se pretează purtarea unei ținute business, cea mai bună alegere este reprezentată de pantofii office. Acest tip de încălțăminte nu este nici prea elegantă dar nici prea casual, fiind ideale în numeroase situații. O pereche de încălțăminte bărbați office poate să fie purtată cu succes în fiecare zi.

Alt advertorial: Venus Viva pentru ochi – cheia unui ten tânăr

încălţăminte bărbaţi

Tot în categoria de încălțăminte casual, întră și pantofii comozi, de vara, așa cum sunt espadrilele sau mocasinii. Sunt practici și oferă o schimbare plăcută atunci când porți haine cât mai comode. Pentru sezonul rece este indicat să investești intr-o pereche de bocanci. Este un tip de încălțăminte care poate să fie purtat cu blugi, jachete din piele și multe alte piese vestimentare.

Și, pentru că ocaziile în care ai nevoie de ținute elegante pot să apară oricând, nu trebuie să îți lipsească o pereche de pantofi eleganți. Asortați la un costum vor crea o ținută de calitate, demnă de admirat.

Alege din colecţiile de încălţăminte de la Deppo si completeaza-ţi garderoba

Chiar dacă paleta de încălțăminte bărbați nu este atât de diversă precum cea destinată femeilor, tot este necesar să acorzi atenție la modelele pe care le porți. Magazinul online Deppo îți pune la dispoziție colecții de încălțăminte pe care să te poți baza întotdeauna și să găsești modele de calitate la prețuri accesibile. 

Următorul articol: Venus Viva pentru pomeți – secretul pielii perfecte

Leave a Comment

Your email address will not be published.